هلو یکی از چندین میوه آبدار و شیرین تابستانی است که تقریبا همه ی افراد طعم آن را دوست دارند. این میوه دارای تنوع بسیاری است. برای مثال: هلو بلخی، هلو کاردی، هلو زعفرانی، هلو انجیری یا هلو کتابی و… .
به طور کلی این خشکبار خوشمزه در کشور ما به شکل عمده در استان هایی چون چهارمحال و بختیاری، البرز و شهر زیبای سامان کشت و تولید می شود. هلو بسیار آسیب پذیر و میوه ی حساسی است. پس از برداشت باید در مدت زمان کوتاهی مصرف شود و یا طی دو هفته به کمپوت تبدیل شود، در غیر این صورت فاسد می شود و دیگر قابل خوردن نیست.
هلو خشک:
از آنجایی که هلو طعم خاص و خوبی دارد و در عین حال قابلیت نگه داشته شدن تا مدت زمان طولانی را ندارد به همین منظور یکی از بهترین راه ها برای حفظ طعم و داشتن هلو حتی در فصول مختلف خشک کردن میوه جات است. هلو نیز مانند سایر میوه های خشک برش خورده و با دستگاه های صنعتی خشک می شوند. هلوی خشک شده زربار یکی از بهترین گزینه ها برای هلو دوستان است.
مواد مغذی هلو خشک:
در میوه ی هلو ویتامین آ، ویتامین گروه ب، ای و مواد معدنی چون آهن، فسفر، پتاسیم، کلسیم، منیزیوم و برومیوم یافت می شود. همچنین نشاسته نیز دارد.
خواص هلو خشک:
میوه ها پس از خشک شدن ویتامین ث و آب موجود در خود را از دست می دهند. مقدار قندی که در 100 گرم هلو ی خشک شده یافت می شود از 100 گرم میوه ی تازه بیشتر است بنابراین کالری بیشتری نیز دارد. اما در کنار این ها خواص و دیگر مواد مغذی هلو در بافت آن حفظ می شود که برای بدن بسیار مفید است.
- هلو اثر ملین دارد و برای رفع یبوست کاربردی است.
- اشتها آور است.
- جزو میوه های قلیان کننده خون و ادرار آور است.
- هلو سموم بدن را دفع می کند.
- هلو در افراد گرم مزاج، باعث قوی تر شدن میل جنسی می شود.
- یک میوه ی ساده هضم است و از دستگاه گوارش به سرعت رد می شود.
- هلو با تمام شیرینی که دارد خیلی برای افراد دیابتی ضرر رسان نیست.
- این میوه برای بیماران روماتیسمی و کسانی که با مشکلات کلیوی درگیر هستند مفید است.
- هلو بوی بد دهان را از بین می برد.
- هلو خشک از پوست مراقبت می کند و در برابر اشعه مضر یو وی خورشید از ما مراقبت می کند.
نقد و بررسیها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.